Aeropress Kávékészítő Szett

23 990 Ft


A csomag 3 terméket tartalmaz: Aeropress kávékészítő + Kézi őrlő + 250g szemes kávé!
Most ismerkedsz az alternatív kávékészítési módszerekkel és az első lépéseket teszed? Emeld az otthoni kávézást egy magasabb szintre és fedezz fel új ízeket az Aeropress csomaggal! Tökéletes választás, ha mindig frissen őrölt kávét szeretnél inni otthon, az irodában vagy egy nyaralás, kirándulás alkalmával.

Törlés
 • 1 db Aeropress filterkávé készítő szett:  350 db papírfilter, 1 db keverő kanál, 1 db szűrőtartó,  1 db kávéadagoló-kanál /~14 gramm kávé kimérésére), 1 db tölcsér
 • 1 db Hario Mini Mill kerámiatárcsás kézi kávéőrlő
 • 250 gramm általad választott szemeskávé
 • Gyakorlatilag filterkávékat (-olyasmi, mint a hosszú kávé, csak finomabb, gyümölcsösebb, komplexebb) fogsz tudni készíteni.
 • Világos pörkölésű kávéból gyümölcsös, édes italokat kellemes savakkal vagy sötétebb pörkölésből eszpresszó stílusú kávékat élvezhetsz.
 • Ez már bőven elég ahhoz, hogy olyan ízeket fedezz fel, amiket eddig nem ismertél és olyan italokat készíts otthon, amikről álmodni sem mertél eddig.
 • Ha szereted a gyümölcsös, enyhe savakat, akkor a világosabb pörkölésű El Salvador Los Pirineos kávénkat ajánljuk.
 • A másik opció a sötétebb pörkölésű Brazil Fazenda Lagoa, amiből klasszikus eszpresszó stílusú (de nem eszpresszó!) kávét is készíthetsz.
 • Semmit sem érnél az Aeropress-el, ha előre őrölt, silány minőségű bolti kávéval használnál. Hogy miért?
 • Ahhoz, hogy a kávéinkból a maximumot hozd ki, frissen kell őrölnöd a kávébabokat.
 • A kávé legnagyobb ellensége az oxigén, amitől minél inkább óvni kell, hogy ne érintkezzenek.
 • Az őrölt kávé minden percben rohamosan veszít az aromájából és már 4-5 perc után érezhetően romlik az élvezeti értéke.
 • A fenti minőségi okok miatt nem árulunk őrölt kávét, de őrlőket annál inkább.

   

Aeropress méretei:  12,7 cm x 12,7 cm x 29,2 cm Aeropress  tömege:  408 g Hario Mini Mill méretei:  18,5 cm x 11,4 cm x 8,1 cm Hario Mini Mill tömege:  318 g

 

Aeropress Brew Pack 

Aeropress

Egyszerű és kompakt kávékészítő eszköz, amit bárhová magaddal tudsz vinni, ha egy finom kávéra vágysz. Az irodában vagy a hegytetőn kávéznál? Mindössze frissen őrölt kávéra és nem túl forró vízre lesz szükséged!

Hario Mini Mill Slim Plus

Kerámiatárcsás kézi kávéőrlő, hogy mindig frissen őrölt kávét ihass! Egy mozdulattal állíthatod az őrlemény finomságát, ezzel is befolyásolva a kávéd ízét! Kis helyen elfér és rendkívül strapabíró! 

250g Maran Kávé

Válassz egy zacskóval szemes kávéink közül és találd meg a számodra legideálisabbat! Brazil, ha egy erős, klasszikus feketére vágysz. Etióp, ha a gyümölcsös ízbombát és a kellemes savakat szereted!

Filterkávé

Mi is ez az Aeropress? 

Egy forradalmi filterkávé készítő eszköz, ami elektromosság nélkül, az általunk kifejtett nyomás segítségével készít fantasztikus, ízekben és aromákban gazdag kávét. Ez az újfajta eljárás az áztatásos kávékészítés és a magasnyomású kávégépek technológiáját ötvözi. Vitathatatlanul a kategória legsokoldalúbb eszköze.

Gyorsan elkészíthető

…mindössze 5-6 perc az őrléssel és előkészítéssel együtt. Ennyi időt engedélyezz magadnak, és élvezz minden kortyot!
aeropress-3-

Lágy ízek

…és gazdagabb aromák a mérsékelt hőmérsékletnek, a világosabb pörkölésű kávéknak és az egyenletesebb extrakciónak köszönhetően.
 
BHP-39 (1)

Kevésbé savas

…ez egy kíméletes eljárás, itt nem fogod megégetni a kávédat és kevésbé lesz savas, ha betartod azt a néhány egyszerű lépést, amit javasolunk.
 
kave-1024x683

A legjobb útitárs

…kompakt méretéből adódóan bárhová magaddal viheted. Nyaralásra, kirándulásra is tökéletes, még áram sem kell, elég egy kis forró víz.
 
landing-kep-3

Elérhető ár

…a legjobb ár-érték arányú eszköz a piacon, amivel olyan jó kávét tudsz készíteni otthon, mint talán még soha.
 
BHP-34 (1)

Játék az arányokkal

…a hangulatodnak megfelelő italt tudsz készíteni, ha egy kicsit kísérletezel. Kicsit kevesebb víz, több, finomabb őrlemény és máris egy erősebb, testesebb kávét kapsz!
 
aeropress2-684x1024

Mik az előnyei?

Mindössze néhány dolgot emelnénk ki, amiért kihagyhatatlan eszköz az Aeropress, ha magasabb szintre szeretnéd emelni az otthoni kávékészítést, szeretsz kísérletezni és leginkább hosszan élvezed a kávédat.

01 Gazdag aromák 

Édes, gyümölcsös ízeket fedezhetsz fel, ha a kávéinkat használod és követed a receptjeinket, tanácsainkat.

02 Gyorsaság

Mindössze néhány perc  alatt  elkészítheted a kávédat. Gyorsan és egyszerűen!

03 rengeteg recept

Gyakorlatilag bármilyen kávét elkészíthetsz, mert minden változót Te befolyásolsz. 

04 Kompakt méret

A leghosszabb túrára is bátran magaddal viheted, mert nagyon kis helyet foglal. 

05 Könnyű tisztítás

Átnyomod a zaccpogácsát, kiöblíted és már készen is vagy. Ez körülbelül egy 10 másodperces művelet.
 

06 Enyhébb savak

Többek között az alacsonyabb hőmérsékletnek és az őrlemény finomságának köszönhetően.
 
Maran home

Aeropress

Új dimenzió az otthoni kávékészítésben

Az Aeropress-el fantasztikus kávét lehet készíteni. Aki még nem kóstolta az el sem tudja képzelni, mire képes ez a kompakt kis eszköz. Eddig ismeretlen  ízeket és aromákat fedezhetünk fel a különböző világos pörkölésű kávékban. Tudunk úgy játszani az arányokkal és a technikával, hogy egy eszpresszóhoz közeli kávét készítsünk.