Becsempésszük a specialty kávékat a magyar emberek hétköznapjaiba, miközben a kávézást élménnyé tesszük.

A kávé nem csak a szenvedélyünk, a kávé az életünk.

Losonczy Marcell

A Maran megálmodója

Először nem is a kávéba szerettem bele, hanem a rituáléba. A frissen őrölt kávé illatába, ami már gyerekként is vonzott. A hangba, amikor a kiskanállal véletlenül megkocogtatom a csésze falát. Az érzésbe, amikor egy régi jóbaráttal beszélgetünk a tökéletes kávénk társaságában. Így kezdődött 10 éve, ma pedig olyan aromákat és ízeket szeretnék tömegek csészéjébe varázsolni, amikről korábban álmodni sem mertek.

 

  • Vásárlói elégedettség 95%
  • Hírlevél szerkesztési képességek 75%
  • Online Marketing 85%

Herczeg Olivér

Head Barista

2013. óta foglalkozom kávéval, miután elvégeztem a barista képzést. Több itthoni és külföldi kávézóban dolgoztam, jelenleg Pécsen élek, és az egyetem mellett a Maran kávéival foglalkozom. Fontosnak tartom a szakmai fejlődést, több pesti workshopon részt vettem már, valamint gyűjtöm a kávéval foglalkozó könyveket is. Bár a mindennapjaim része a tökéletes espresso elkészítése, mégis a filterkávé és a kotyogós az én világom. Mivel sokat utazom, ezért fontos, hogy bárhol, bármikor el tudjam készíteni a kedvenc kávémat a lehető legmagasabb minőségben.

  • Latte art 95%
  • Espresso 75%
  • Kotyogós 85%

Ne szégyenlősködj. Írj nekünk.

Ha kérdésed van a termékekről, technológiákról,  kávékról vagy a partnerünk lennél, akkor írj egy üzenetet és mi 24 órán belül válaszolunk.

Cím

Kávék és eszközök vásárlása jelen pillanatban a webshopon keresztül vagy előzetes egyeztetés után, személyesen lehetséges! 

Telefon

+36703159227

Email

hello@maran.hu

Hogyan készíts otthon tökéletes kávét?

Olyan apróságnak tűnő dolgokról lesz szó, amikről azt gondolnád, hogy nem fontosak, pedig együtt alkotják a tökéletes kávédat. A lényeg a részletekben rejlik...  

Kattints az emailben található linkre, ahonnan letöltheted a PDF-et. 

Siker! Nézd meg az email fiókodat!