A kávé, amiért visszatérnek a vendégek

Fejlődj és lépj szintet velünk a kávéztatásban!

Mire vágynak a vendégeid?

Kulináris örömökre és a különlegesség érzésére.

Esztétikusan tálalt, minőségi ételekre és italokra.

Kényelmes, igényes és hangulatos környezetre.

Udvarias, ütemes és hozzáértő kiszolgálásra.

Ezt bizonyára mindet meg is kapják nálad…

A vendég az utolsó tételre emlékszik a legjobban, ezért annak mindig tökéletesnek kell lennie.

Mi azért vagyunk, hogy hozzásegítsünk ahhoz, hogy a vendégek nálad is a minőségi kávézás feledhetetlen élményével gazdagodjanak.

Amit a Marannal nyersz

Kávé

Minden héten garantált minőségű, frissen pörkölt, a fair trade-nek megfelelő specialty kávéval látunk el.

Tudás

Segítünk a barista oktatásban, hogy mindig olyan kávé készüljön nálad, ami megfelel a specialty minőségnek.

Eszköz

Támogatunk a legjobb kávégépek és minden kiegészítő beszerzésében, valamint a szervizelésben is.

Rendszer

Egy olyan átgondolt és kidolgozott rendszert nyújtunk, ami már számos kávézóban, étteremben bizonyított.

Az országos, nagy átlag sajnos lehangoló: olcsó, silány alapanyagot használó egységek, rossz technikával elkészített kávék és lerobbant géppark. Pedig a vendégek nagyon értékelik a jó kávét, ami ízhibáktól mentes, és olyan maradandó kávéélményt nyújt, amiért visszatérnek és amit örömmel ajánlanak.

Tűnj ki a feketéddel is!

Tegyünk együtt azért, hogy az elegáns étteremben a kávé se legyen többé mostohagyerek! Hogy a fantasztikus fogások után a vendég ne azt érezze, hogy ami hátra van, az a „fekete leves”: egy agyonpörkölt, gondatlanul főzött, fanyar kávé. Változtassuk meg együtt a magyar kávékultúrát! Mutasd meg te is az embereknek, hogy a jól elkészített kávé nem keserű, és hogy az „olasz kávé” sajnos már nem jelent egyet a minőséggel.

Miben más a Maran Coffee?

Specialty kávé

A Maran kávéja specialty kategóriájú, azaz a cserjétől a csészéig különlegesen és kiemelt figyelemmel kezelik.

Fair trade

A Marannál kizárólag frissen szüretelt, magas minőségű, termőhely szelektált, fair trade kávé kapható.

Komplex kávéélmény

A Maran kávék mind arabica zöldkávék, mert ezek jóval zamatosabbak és komplexebbek, mint az egyéb közismert fajták.

Egyedi ízek

A Maran kávék mindig friss és világos pörkölésűek, így magas minőségű kávéink különleges, egyedi ízekkel bírnak.

De ez csak a kávé alapja…

Ahhoz, hogy állandóan igazán finom kávé kerüljön a vendég elé, minden eszköznek, gépnek kell jól és megbízhatóan működnie és több emberen múlik a végső minőség.

Éppen ezért a parnereinknek nem csak specialty kávét adunk el, hanem teljes körűen támogatjuk őket abban is, hogy mindig csúcsminőségű kávét szolgálhassanak fel.

Hogyan zajlik az együttműködés?

Mi az, amit mi máshogy csinálunk és mi az, amit mi NEM csinálunk?

Kizárólag nagyon magas minőségű (specialty), frissen szüretelt arabica zöld kávét vásárolunk.

Az arabica jóval komplexebb, sokkal több íz és aroma jellemzi, valamint fele annyi koffeint tartalmaz, mint a robuszta. Kávéink nem keverékek, hanem termőhely szelektált tételek, úgynevezett single origin kávék.

Kizárólag nagyon magas minőségű (specialty), frissen szüretelt arabica zöld kávét vásárolunk.

Az arabica jóval komplexebb, sokkal több íz és aroma jellemzi, valamint fele annyi koffeint tartalmaz, mint a robuszta. Kávéink nem keverékek, hanem termőhely szelektált tételek, úgynevezett single origin kávék.

Budapesten pörkölünk napi rendszerességgel, a legmodernebb technikát segítségül hívva. A világos pörköléssel kidomborítjuk a magas minőségű (speciality) zöldkávénk termőterületre jellemző ízeit és aromáit. Heti rendszerességgel pörkölünk, hogy partnereink mindig friss kávéval dolgozhassanak.

Általában 13-15 perc egy pörkölés, amit mindig az adott kávéhoz igazítunk, mert minden kávénak más és más hosszúságú és stílusú pörkölési profil felel meg. Ez egy lassú és kíméletes eljárás, hogy megóvjuk a zöld kávét és komplexebb ízeket kapjunk.

Nálunk nincs gyenge minőségű és akár több termőterületről érkező az alapanyag, amit pörköléssel uniformizálnánk, azaz így tennénk egységessé a kávét.

Tehát nálunk nincs sötétebbre pörkölt és így egységesen keserű kávé.

Nem égetjük meg a kávét így a test, a savak, az édesség és a gyümölcsösség harmóniában maradnak – szemben a nagyipari pörköléssel, ami 90 másodpercig tart és hirtelen megégetik az eleve gyenge minőségű alapanyagot.

Ha a kávégép mögött dolgozó kollégák nem mind képzett baristák, akkor nagyon fontos egy alap elméleti és gyakorlati képzés a személyzetnek. Ez egy vagy több alkalmat jelent a kollégák tapasztalatától függően, valamint a későbbiekben a rendszeres támogatást.

Nem hagyunk magadra és nem elégszünk meg azzal, hogy nálad Maran kávé van és rendszeresen rendelsz, hanem folyamatosan segítünk és támogatunk, hogy a végcél teljesüljön és a vendég elégedetten távozzon, a hazai kávékultúra pedig fejlődjön.

A kávé mellett kiemelkedően fontos, hogy olyan eszközöket használjunk a mindennapokban, amivel a kiemelkedő minőséget konzisztensen tudjuk biztosítani és amivel élvezet dolgozni.

Iberital, Rocket és La Marzocco kávégépeket ajánlunk partnereinknek, amiket mindig az adott igényekhez és a kalkulált kávéfogyáshoz igazítva választunk.

Megbízhatóság, minőség és megjelenés – ezen feltételeknek mind megfelelnek az általunk ajánlott kávégépek. Természetesen minden eszközünk új, gyári állapotú.

Nem hozunk be Olaszországból sokat használt, "levetett" kávégépeket, amiket felújítunk, majd kihelyezünk partnereinkhez, és úgy csinálnánk, mintha ez mind rendben lenne.

Amire még lehetőséget kínálunk

Nézd meg magad, mi hogyan csináljuk!

Ha felkeltettük érdeklődésedet, akkor nagy szeretettel meginvitállak Siófokra, ahol meg tudod kóstolni a kávéinkat! Márkánk zászlóshajója a 2019 nyarán nyílt siófoki Café Maran, ahol kizárólag az általunk pörkölt kávék kerülnek az őrlőkbe. Régi álmunk vált valóra egy saját specialty kávézó és reggeliző megnyitásával, ahol hűen tudjuk prezentálni, hogy számunkra mit is jelent a minőségi vendéglátáson belül a minőségi kávézás.

Növeld általunk a nyereséged!

Célunk, hogy minden vendég elé a legmagasabb minőségű kávé kerüljön az év 365 napján, mindezt pedig fenntarthatóan és profitábilisan érjük el. 

Íme egy példa: Brail Fazenda Lagoa: 7500 Ft/kg. Egy csésze kávé 10 gr kávéból készül. Egy csésze neked ennyibe kerül: 75 Ft + 10 Ft víz = 85 Ft

Egy eszpresszó ára: min. bruttó 450 Ft, azaz nettó 428 Ft. Így a profitod 353 Ft, azaz 400%!

Legyen saját, egyedi kávéd!

A pörkölési technológiánk alkalmas arra, hogy partnereink igényére szabjunk 1-1 kávét és így megalkossuk számodra a ház saját kávéját.

Lízingelj tőlünk kávégépet!

A lízing minden esetben 0 Ft önerővel és választható minimum 18 maximum 36 hónapos futamidővel lehetséges.

Egy lízing konstrukcióban akár több készülék is összevonható (pl. kávégép + örlő) és egyben finanszírozható.